Au sosit cocorii

de Cezar Petrescu

Au sosit cocorii

Intr-o seara de primavara, s-a auzit in inaltimile albastre tanguirea ostenita a cocorilor. Soseau din departarile cu lumina, in aceasta adevarata tara a lor. Aici isi clocesc ouale si isi cresc puii.

Stolul se rotea deasupra locurilor vechi si cunoscute.

Iarba prinsese colt fraged si nou. Livezile se impodobeau cu flori albe.

Dupa un timp, cel mai batran dintre cocori a grait catre cei mai tineri:

- Pe oamenii acestia ii cunosc. Maine vor scoate plugurile, pe urma vor arunca samanta in brazda. Iarasi vor fi holde de grau. Iar vor durui morile.

Sa ne alegem un loc aici!

Intr-un tarziu, stolul s-a lasat la pamant. Cocorii isi strangeau aripile cu fosnet de matase veche.


Print»Au sosit cocorii - Cezar Petrescu

Lista de Povesti:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din aceasta pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar Cezar Petrescu informare Au sosit cocorii Nu trebuie sa va bazati pe Au sosit cocorii pentru nici un anumit scop, Cezar Petrescu nu se da nici o interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. Nici o informatie din aceasta pagina nu va constitui o invitatie pentru a investi si Cezar Petrescu nu trebuie folosita ca baza Cezar Petrescu unei decizii de a investi. Nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a acestei pagini, sau a oricarei pagini de Internet Cezar Petrescu de aceasta, incluzand, fara limitare, Cezar Petrescu pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta. Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si Cezar Petrescu ale acestei pagini, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, si fara preaviz. In Au sosit cocorii puncte Cezar Petrescu cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la Au sosit cocorii pagini de Internet relevante Au sosit cocorii Cezar Petrescu anumit aspect al acestei Au sosit cocorii Aceasta nu inseamna neaparat ca este Au sosit cocorii cu oricare din aceste alte pagini de Internet sau cu proprietarii lor. Chiar Au sosit cocorii intentia este sa gasiti aceste Au sosit cocorii de interes, nici firma, nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor avea nici o raspundere sau obligatie de absolut orice natura pentru aceste alte pagini sau pentru Cezar Petrescu informatie continuta in ele, dintre care nici una nu a fost verificata sau avizata de firma sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca Au sosit cocorii accesat o alta pagina, va puteti intoarce la aceasta pagina tastand pe sageata backwards