Au sosit cocorii

de Cezar Petrescu

Au sosit cocorii

Intr-o seara de primavara, s-a auzit in inaltimile albastre tanguirea ostenita a cocorilor. Soseau din departarile cu lumina, in aceasta adevarata tara a lor. Aici isi clocesc ouale si isi cresc puii.

Stolul se rotea deasupra locurilor vechi si cunoscute.

Iarba prinsese colt fraged si nou. Livezile se impodobeau cu flori albe.

Dupa un timp, cel mai batran dintre cocori a grait catre cei mai tineri:

- Pe oamenii acestia ii cunosc. Maine vor scoate plugurile, pe urma vor arunca samanta in brazda. Iarasi vor fi holde de grau. Iar vor durui morile.

Sa ne alegem un loc aici!

Intr-un tarziu, stolul s-a lasat la pamant. Cocorii isi strangeau aripile cu fosnet de matase veche.


Print»Au sosit cocorii - Cezar Petrescu

Lista de Povesti:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din aceasta pagina de Internet Cezar Petrescu fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar Cezar Petrescu informare Au sosit cocorii Nu trebuie sa va bazati pe ele Au sosit cocorii nici un anumit scop, si nu se da nici o interpretare sau garantie in Cezar Petrescu ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. Nici o informatie din aceasta pagina Cezar Petrescu va constitui o invitatie pentru a investi si nici nu trebuie folosita ca baza a unei decizii Au sosit cocorii a Cezar Petrescu Au sosit cocorii reprezentantii, angajatii sau Cezar Petrescu acestora nu Au sosit cocorii fi raspunzatori pentru pierderea, Au sosit cocorii sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a acestei pagini, sau a oricarei pagini de Internet Cezar Petrescu de aceasta, incluzand, fara Au sosit cocorii orice pierdere de profit, indirecta, Au sosit cocorii sau pe cale de consecinta. Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii ale acestei pagini, dupa cum Cezar Petrescu cand credem noi de cuviinta, si fara preaviz. In diferite puncte din cuprinsul paginii Cezar Petrescu se pot oferi Cezar Petrescu automate la alte pagini de Internet relevante pentru un Au sosit cocorii aspect al acestei pagini. Aceasta nu inseamna neaparat ca este asociat cu oricare din aceste alte pagini de Internet sau cu proprietarii lor. Chiar daca intentia este sa gasiti aceste pagini de interes, nici firma, nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor avea nici o raspundere sau obligatie de absolut orice natura pentru aceste alte pagini sau pentru orice informatie continuta in ele, dintre care nici una nu a fost verificata sau avizata de firma sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina, va puteti intoarce la aceasta pagina tastand pe sageata backwards Au sosit cocorii