Au sosit cocorii

de Cezar Petrescu

Au sosit cocorii

Intr-o seara de primavara, s-a auzit in inaltimile albastre tanguirea ostenita a cocorilor. Soseau din departarile cu lumina, in aceasta adevarata tara a lor. Aici isi clocesc ouale si isi cresc puii.

Stolul se rotea deasupra locurilor vechi si cunoscute.

Iarba prinsese colt fraged si nou. Livezile se impodobeau cu flori albe.

Dupa un timp, cel mai batran dintre cocori a grait catre cei mai tineri:

- Pe oamenii acestia ii cunosc. Maine vor scoate plugurile, pe urma vor arunca samanta in brazda. Iarasi vor fi holde de grau. Iar vor durui morile.

Sa ne alegem un loc aici!

Intr-un tarziu, stolul s-a lasat la pamant. Cocorii isi strangeau aripile cu fosnet de matase veche.


Print»Au sosit cocorii - Cezar Petrescu

Lista de Povesti:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din aceasta Au sosit cocorii de Cezar Petrescu au fost incluse cu buna Au sosit cocorii insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru nici un anumit scop, Au sosit cocorii nu se da nici Cezar Petrescu interpretare sau Au sosit cocorii in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. Nici o informatie din aceasta pagina nu va constitui o invitatie pentru a investi si nici nu trebuie folosita ca baza a unei decizii de a investi. Nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a acestei pagini, sau a oricarei pagini de Internet legata de aceasta, Cezar Petrescu fara limitare, orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta. Ne rezervam dreptul de a face orice Au sosit cocorii si corectii ale acestei pagini, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, si Au sosit cocorii preaviz. In diferite Au sosit cocorii din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini. Aceasta nu inseamna Au sosit cocorii ca Cezar Petrescu asociat cu oricare din aceste alte pagini Au sosit cocorii Internet sau cu proprietarii lor. Chiar daca intentia este sa gasiti aceste pagini de Cezar Petrescu nici firma, nici reprezentantii, Cezar Petrescu Au sosit cocorii agentii acestora nu vor avea nici o raspundere sau obligatie de absolut orice natura pentru aceste alte pagini sau pentru orice informatie continuta in ele, dintre care nici una nu a fost verificata sau avizata de firma sau de sucursalele Cezar Petrescu Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina, va puteti intoarce Cezar Petrescu aceasta pagina Cezar Petrescu pe sageata backwards