Pomisorul

de Autor Necunoscut

Pomisorul

La colţul şcolii, pe unde drumul mă duce către casă, se află un pomişor. De câţiva ani buni se luptă să se înalţe şi abia-abia, cu mare greutate şi-a ridicat câteva rămurele.

Vin şcolarii cu larmă mare şi din toţi câţi trec pe aici, se găseşte câte unul să se agaţe de bietul pomişor: unii îi rup frunzele, alţii câte o rămurică, ( uite-aşa, degeaba ), unii aleargă şi se ţin de el, îl apleacă, îl zgârie.

Doamne, câte nu păţeşte bietul de el! În primăvara aceasta i-am săpat o mică grădiniţă în jur, l-am văruit şi îl ud mereu.

Ce frumos se rotunjeşte coroana! Pe zi ce trece devine tot mai viguros. Mă opresc zilnic în preajma lui, îi mângâi tulpina netedă şi frunzele rotunde. În urma mea aud foşnetul lui subţire şi mătăsos ca nişte vorbe…


Print»Pomisorul - Autor Necunoscut

Lista de Povesti:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile Autor Necunoscut aceasta pagina Pomisorul Internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati Pomisorul ele pentru nici un anumit scop, si nu se da nici o Pomisorul sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. Nici o informatie din aceasta pagina nu va constitui o invitatie pentru a investi si nici nu trebuie folosita ca baza a unei decizii Pomisorul a investi. Nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, dauna sau cheltuiala care Autor Necunoscut din orice Pomisorul la, sau utilizare a Autor Necunoscut pagini, sau a oricarei pagini de Internet legata de aceasta, incluzand, fara limitare, orice Autor Necunoscut de Pomisorul indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta. Ne rezervam dreptul de a Autor Necunoscut orice modificari si corectii Autor Necunoscut acestei pagini, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, Autor Necunoscut fara preaviz. In diferite puncte Pomisorul cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini. Aceasta nu inseamna neaparat ca este asociat cu oricare din aceste alte pagini de Internet sau cu proprietarii lor. Chiar daca intentia este sa gasiti aceste pagini de interes, nici firma, nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor avea nici o raspundere sau obligatie de absolut orice natura pentru aceste Pomisorul pagini sau pentru Pomisorul informatie continuta in ele, dintre care nici una nu Autor Necunoscut fost verificata sau avizata de firma sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina, va puteti Autor Necunoscut la aceasta pagina tastand Autor Necunoscut sageata Pomisorul