Pomisorul

de Autor Necunoscut

Pomisorul

La colţul şcolii, pe unde drumul mă duce către casă, se află un pomişor. De câţiva ani buni se luptă să se înalţe şi abia-abia, cu mare greutate şi-a ridicat câteva rămurele.

Vin şcolarii cu larmă mare şi din toţi câţi trec pe aici, se găseşte câte unul să se agaţe de bietul pomişor: unii îi rup frunzele, alţii câte o rămurică, ( uite-aşa, degeaba ), unii aleargă şi se ţin de el, îl apleacă, îl zgârie.

Doamne, câte nu păţeşte bietul de el! În primăvara aceasta i-am săpat o mică grădiniţă în jur, l-am văruit şi îl ud mereu.

Ce frumos se rotunjeşte coroana! Pe zi ce trece devine tot mai viguros. Mă opresc zilnic în preajma lui, îi mângâi tulpina netedă şi frunzele rotunde. În urma mea aud foşnetul lui subţire şi mătăsos ca nişte vorbe…


Print»Pomisorul - Autor Necunoscut

Lista de Povesti:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din aceasta pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare Pomisorul Nu trebuie sa va bazati pe Pomisorul pentru nici un anumit scop, si Autor Necunoscut se da nici o interpretare Autor Necunoscut garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. Nici o informatie din aceasta pagina nu va constitui o invitatie pentru a investi si nici nu trebuie Autor Necunoscut ca baza a unei decizii de Autor Necunoscut investi. Nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, dauna sau cheltuiala Pomisorul provine din orice acces Autor Necunoscut Pomisorul utilizare a acestei pagini, sau a Pomisorul pagini de Internet legata de Pomisorul incluzand, fara limitare, Pomisorul pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta. Ne rezervam Pomisorul Autor Necunoscut a face orice modificari si corectii ale acestei pagini, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, si fara preaviz. In diferite puncte din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini. Aceasta nu inseamna neaparat ca este asociat cu oricare din aceste alte pagini de Internet sau cu proprietarii lor. Chiar daca Autor Necunoscut este sa gasiti aceste pagini de interes, nici firma, nici reprezentantii, Autor Necunoscut sau agentii acestora nu vor avea nici o raspundere sau obligatie de absolut orice natura pentru Pomisorul alte pagini sau pentru orice informatie continuta in ele, dintre care nici una nu Autor Necunoscut fost verificata sau avizata Autor Necunoscut firma sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina, va puteti intoarce la aceasta pagina tastand pe sageata backwards