Pomisorul

de Autor Necunoscut

Pomisorul

La colţul şcolii, pe unde drumul mă duce către casă, se află un pomişor. De câţiva ani buni se luptă să se înalţe şi abia-abia, cu mare greutate şi-a ridicat câteva rămurele.

Vin şcolarii cu larmă mare şi din toţi câţi trec pe aici, se găseşte câte unul să se agaţe de bietul pomişor: unii îi rup frunzele, alţii câte o rămurică, ( uite-aşa, degeaba ), unii aleargă şi se ţin de el, îl apleacă, îl zgârie.

Doamne, câte nu păţeşte bietul de el! În primăvara aceasta i-am săpat o mică grădiniţă în jur, l-am văruit şi îl ud mereu.

Ce frumos se rotunjeşte coroana! Pe zi ce trece devine tot mai viguros. Mă opresc zilnic în preajma lui, îi mângâi tulpina netedă şi frunzele rotunde. În urma mea aud foşnetul lui subţire şi mătăsos ca nişte vorbe…


Print»Pomisorul - Autor Necunoscut

Lista de Povesti:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din aceasta pagina Pomisorul Internet au fost incluse Autor Necunoscut buna credinta, insa sunt doar pentru informare Autor Necunoscut Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru nici un anumit scop, si nu se da nici o interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea Pomisorul Nici o informatie din aceasta pagina nu va constitui o invitatie pentru a investi Autor Necunoscut nici nu trebuie folosita ca baza a unei Autor Necunoscut de a investi. Nici reprezentantii, angajatii sau Autor Necunoscut acestora nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, Pomisorul sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a acestei Pomisorul Pomisorul a oricarei pagini de Internet legata de aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau Pomisorul cale de Autor Necunoscut Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii ale acestei pagini, dupa cum si cand Autor Necunoscut noi de cuviinta, si fara preaviz. In diferite puncte din cuprinsul paginii vi se Autor Necunoscut oferi Pomisorul automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini. Aceasta nu inseamna neaparat Pomisorul este asociat cu Autor Necunoscut din aceste alte Pomisorul de Internet sau cu proprietarii lor. Autor Necunoscut daca intentia este sa gasiti aceste pagini de interes, nici firma, nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor avea nici o raspundere sau obligatie de absolut orice natura pentru aceste alte pagini Pomisorul pentru orice informatie continuta in ele, dintre care nici una nu a fost verificata sau avizata de firma sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina, va puteti intoarce la aceasta pagina tastand pe sageata backwards