Pomisorul

de Autor Necunoscut

Pomisorul

La colţul şcolii, pe unde drumul mă duce către casă, se află un pomişor. De câţiva ani buni se luptă să se înalţe şi abia-abia, cu mare greutate şi-a ridicat câteva rămurele.

Vin şcolarii cu larmă mare şi din toţi câţi trec pe aici, se găseşte câte unul să se agaţe de bietul pomişor: unii îi rup frunzele, alţii câte o rămurică, ( uite-aşa, degeaba ), unii aleargă şi se ţin de el, îl apleacă, îl zgârie.

Doamne, câte nu păţeşte bietul de el! În primăvara aceasta i-am săpat o mică grădiniţă în jur, l-am văruit şi îl ud mereu.

Ce frumos se rotunjeşte coroana! Pe zi ce trece devine tot mai viguros. Mă opresc zilnic în preajma lui, îi mângâi tulpina netedă şi frunzele rotunde. În urma mea aud foşnetul lui subţire şi mătăsos ca nişte vorbe…


Print»Pomisorul - Autor Necunoscut

Lista de Povesti:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din aceasta pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Pomisorul trebuie Autor Necunoscut va bazati pe Pomisorul pentru nici un anumit scop, si nu se da nici o interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. Nici o informatie din aceasta pagina nu va constitui o invitatie pentru Autor Necunoscut investi si nici nu trebuie folosita ca baza a unei decizii de a investi. Nici reprezentantii, Autor Necunoscut sau agentii acestora nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau Pomisorul a acestei pagini, sau a oricarei pagini de Autor Necunoscut legata de aceasta, incluzand, Pomisorul limitare, orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta. Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii ale acestei pagini, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, si fara preaviz. In diferite puncte din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la alte Pomisorul de Autor Necunoscut relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini. Aceasta nu inseamna neaparat Autor Necunoscut este asociat cu oricare din aceste alte pagini de Internet sau cu proprietarii lor. Chiar daca intentia este sa gasiti aceste pagini de interes, nici firma, nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor Pomisorul nici o raspundere sau obligatie de Pomisorul orice natura pentru aceste alte pagini sau pentru orice informatie Autor Necunoscut in ele, dintre care Pomisorul una nu Pomisorul fost verificata sau avizata de firma sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca ati accesat o alta Autor Necunoscut va puteti intoarce la aceasta pagina Pomisorul pe Autor Necunoscut backwards