Pomisorul

de Autor Necunoscut

Pomisorul

La colţul şcolii, pe unde drumul mă duce către casă, se află un pomişor. De câţiva ani buni se luptă să se înalţe şi abia-abia, cu mare greutate şi-a ridicat câteva rămurele.

Vin şcolarii cu larmă mare şi din toţi câţi trec pe aici, se găseşte câte unul să se agaţe de bietul pomişor: unii îi rup frunzele, alţii câte o rămurică, ( uite-aşa, degeaba ), unii aleargă şi se ţin de el, îl apleacă, îl zgârie.

Doamne, câte nu păţeşte bietul de el! În primăvara aceasta i-am săpat o mică grădiniţă în jur, l-am văruit şi îl ud mereu.

Ce frumos se rotunjeşte coroana! Pe zi ce trece devine tot mai viguros. Mă opresc zilnic în preajma lui, îi mângâi tulpina netedă şi frunzele rotunde. În urma mea aud foşnetul lui subţire şi mătăsos ca nişte vorbe…


Print»Pomisorul - Autor Necunoscut

Lista de Povesti:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din Autor Necunoscut pagina de Internet au fost incluse cu buna Autor Necunoscut insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele Pomisorul nici un anumit scop, si nu se da nici o interpretare sau garantie Pomisorul ceea ce priveste exactitatea sau Pomisorul acestora. Nici o informatie din aceasta pagina nu va constitui o invitatie pentru a investi si nici nu trebuie folosita ca baza a Pomisorul decizii de a investi. Nici Pomisorul angajatii sau agentii Autor Necunoscut nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, dauna sau cheltuiala care Pomisorul din orice acces la, sau utilizare a acestei pagini, sau a oricarei pagini de Internet legata de aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de profit, Autor Necunoscut incidentala sau pe cale de consecinta. Autor Necunoscut rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii ale acestei pagini, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, Autor Necunoscut fara preaviz. In diferite puncte din cuprinsul paginii vi Autor Necunoscut pot Autor Necunoscut link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini. Aceasta nu inseamna neaparat ca este asociat cu oricare din Pomisorul alte pagini de Internet sau cu proprietarii lor. Chiar daca intentia este Pomisorul gasiti aceste pagini de interes, nici firma, nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor avea nici Autor Necunoscut raspundere sau obligatie de absolut orice natura pentru aceste alte pagini Pomisorul pentru orice informatie continuta in ele, dintre care nici una nu a fost Autor Necunoscut sau avizata de firma sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina, va puteti intoarce la aceasta pagina tastand pe sageata backwards