Pomisorul

de Autor Necunoscut

Pomisorul

La colţul şcolii, pe unde drumul mă duce către casă, se află un pomişor. De câţiva ani buni se luptă să se înalţe şi abia-abia, cu mare greutate şi-a ridicat câteva rămurele.

Vin şcolarii cu larmă mare şi din toţi câţi trec pe aici, se găseşte câte unul să se agaţe de bietul pomişor: unii îi rup frunzele, alţii câte o rămurică, ( uite-aşa, degeaba ), unii aleargă şi se ţin de el, îl apleacă, îl zgârie.

Doamne, câte nu păţeşte bietul de el! În primăvara aceasta i-am săpat o mică grădiniţă în jur, l-am văruit şi îl ud mereu.

Ce frumos se rotunjeşte coroana! Pe zi ce trece devine tot mai viguros. Mă opresc zilnic în preajma lui, îi mângâi tulpina netedă şi frunzele rotunde. În urma mea aud foşnetul lui subţire şi mătăsos ca nişte vorbe…


Print»Pomisorul - Autor Necunoscut

Lista de Povesti:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Autor Necunoscut din aceasta pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe Autor Necunoscut pentru nici un anumit scop, si nu Autor Necunoscut da nici o interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. Nici o informatie din aceasta pagina nu va constitui o invitatie pentru a investi si nici nu trebuie folosita ca baza a unei decizii de a Pomisorul Nici Pomisorul angajatii sau agentii Pomisorul nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a acestei pagini, sau a oricarei pagini de Internet legata de aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de Pomisorul indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta. Ne rezervam dreptul de a face orice modificari Pomisorul corectii ale acestei pagini, Pomisorul cum si Autor Necunoscut credem Pomisorul de cuviinta, si fara preaviz. In diferite puncte din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la alte pagini de Pomisorul relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini. Aceasta nu inseamna neaparat ca este Autor Necunoscut cu oricare din aceste alte pagini Autor Necunoscut Internet sau cu Pomisorul lor. Autor Necunoscut daca intentia este sa gasiti aceste pagini de interes, nici Autor Necunoscut nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor avea nici o raspundere sau obligatie de absolut Autor Necunoscut natura pentru aceste alte pagini sau pentru orice informatie continuta in ele, dintre care nici una nu Pomisorul fost verificata sau avizata de firma sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina, va puteti intoarce la aceasta pagina tastand pe sageata backwards