Pomisorul

de Autor Necunoscut

Pomisorul

La colţul şcolii, pe unde drumul mă duce către casă, se află un pomişor. De câţiva ani buni se luptă să se înalţe şi abia-abia, cu mare greutate şi-a ridicat câteva rămurele.

Vin şcolarii cu larmă mare şi din toţi câţi trec pe aici, se găseşte câte unul să se agaţe de bietul pomişor: unii îi rup frunzele, alţii câte o rămurică, ( uite-aşa, degeaba ), unii aleargă şi se ţin de el, îl apleacă, îl zgârie.

Doamne, câte nu păţeşte bietul de el! În primăvara aceasta i-am săpat o mică grădiniţă în jur, l-am văruit şi îl ud mereu.

Ce frumos se rotunjeşte coroana! Pe zi ce trece devine tot mai viguros. Mă opresc zilnic în preajma lui, îi mângâi tulpina netedă şi frunzele rotunde. În urma mea aud foşnetul lui subţire şi mătăsos ca nişte vorbe…


Print»Pomisorul - Autor Necunoscut

Lista de Povesti:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din aceasta pagina de Autor Necunoscut au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele Pomisorul nici un anumit scop, si nu se da nici o interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. Nici o informatie din aceasta pagina nu Pomisorul constitui o invitatie pentru a investi si nici nu trebuie folosita Autor Necunoscut baza a unei decizii Pomisorul a Autor Necunoscut Nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a acestei pagini, sau Pomisorul oricarei pagini de Internet legata de aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale Pomisorul consecinta. Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii ale acestei pagini, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, Pomisorul Autor Necunoscut preaviz. In Autor Necunoscut puncte din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini. Aceasta nu inseamna neaparat ca este asociat Autor Necunoscut oricare din aceste alte pagini de Internet sau cu proprietarii Pomisorul Chiar daca intentia este sa gasiti aceste pagini de interes, nici firma, Autor Necunoscut reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor avea nici o raspundere sau obligatie de absolut orice natura pentru aceste alte pagini sau pentru Pomisorul informatie continuta in ele, dintre care nici una Autor Necunoscut a fost verificata sau avizata de firma sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca ati accesat Pomisorul alta pagina, va puteti intoarce Pomisorul aceasta pagina tastand pe Autor Necunoscut Autor Necunoscut