Pomisorul

de Autor Necunoscut

Pomisorul

La colţul şcolii, pe unde drumul mă duce către casă, se află un pomişor. De câţiva ani buni se luptă să se înalţe şi abia-abia, cu mare greutate şi-a ridicat câteva rămurele.

Vin şcolarii cu larmă mare şi din toţi câţi trec pe aici, se găseşte câte unul să se agaţe de bietul pomişor: unii îi rup frunzele, alţii câte o rămurică, ( uite-aşa, degeaba ), unii aleargă şi se ţin de el, îl apleacă, îl zgârie.

Doamne, câte nu păţeşte bietul de el! În primăvara aceasta i-am săpat o mică grădiniţă în jur, l-am văruit şi îl ud mereu.

Ce frumos se rotunjeşte coroana! Pe zi ce trece devine tot mai viguros. Mă opresc zilnic în preajma lui, îi mângâi tulpina netedă şi frunzele rotunde. În urma mea aud foşnetul lui subţire şi mătăsos ca nişte vorbe…


Print»Pomisorul - Autor Necunoscut

Lista de Povesti:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Autor Necunoscut Autor Necunoscut aceasta pagina de Internet au fost incluse cu buna Pomisorul insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa Pomisorul bazati pe ele Pomisorul nici un anumit scop, si nu se da nici o interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. Nici o informatie din aceasta Autor Necunoscut nu va constitui o invitatie pentru a investi si nici Autor Necunoscut trebuie folosita ca baza a unei decizii de a Autor Necunoscut Nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, dauna Autor Necunoscut cheltuiala care provine din orice acces la, Pomisorul utilizare a acestei pagini, sau a oricarei pagini de Internet legata de aceasta, incluzand, fara Autor Necunoscut orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta. Ne rezervam dreptul de Pomisorul face orice modificari Autor Necunoscut corectii ale acestei pagini, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, si fara preaviz. In diferite Autor Necunoscut din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini. Aceasta nu inseamna neaparat ca este asociat cu oricare din aceste alte pagini de Internet sau cu proprietarii lor. Chiar daca intentia este sa gasiti aceste pagini de interes, nici firma, nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora Pomisorul vor avea nici o raspundere sau obligatie de absolut orice natura Pomisorul aceste alte pagini sau Pomisorul orice informatie Pomisorul in ele, dintre care nici una nu a fost verificata sau avizata de firma sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina, va Pomisorul intoarce la aceasta pagina Autor Necunoscut pe sageata backwards