Pomisorul

de Autor Necunoscut

Pomisorul

La colţul şcolii, pe unde drumul mă duce către casă, se află un pomişor. De câţiva ani buni se luptă să se înalţe şi abia-abia, cu mare greutate şi-a ridicat câteva rămurele.

Vin şcolarii cu larmă mare şi din toţi câţi trec pe aici, se găseşte câte unul să se agaţe de bietul pomişor: unii îi rup frunzele, alţii câte o rămurică, ( uite-aşa, degeaba ), unii aleargă şi se ţin de el, îl apleacă, îl zgârie.

Doamne, câte nu păţeşte bietul de el! În primăvara aceasta i-am săpat o mică grădiniţă în jur, l-am văruit şi îl ud mereu.

Ce frumos se rotunjeşte coroana! Pe zi ce trece devine tot mai viguros. Mă opresc zilnic în preajma lui, îi mângâi tulpina netedă şi frunzele rotunde. În urma mea aud foşnetul lui subţire şi mătăsos ca nişte vorbe…


Print»Pomisorul - Autor Necunoscut

Lista de Povesti:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din aceasta pagina de Internet au Autor Necunoscut incluse Pomisorul buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru nici un anumit scop, si nu se da nici Pomisorul Autor Necunoscut sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. Nici o Pomisorul din aceasta pagina nu va constitui o invitatie pentru a investi si nici nu trebuie folosita ca baza a unei decizii de a investi. Nici Pomisorul angajatii sau agentii acestora nu vor Pomisorul raspunzatori pentru pierderea, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a acestei pagini, sau a oricarei pagini de Internet legata de aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de Pomisorul Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii ale acestei pagini, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, si fara preaviz. In diferite puncte din cuprinsul paginii Pomisorul se pot oferi link-uri automate la Autor Necunoscut pagini de Internet relevante pentru Autor Necunoscut anumit aspect al acestei pagini. Aceasta Pomisorul inseamna neaparat ca este asociat cu oricare din aceste alte pagini de Internet sau cu proprietarii lor. Chiar Pomisorul intentia este sa gasiti aceste Autor Necunoscut de interes, nici firma, nici reprezentantii, Autor Necunoscut Autor Necunoscut agentii acestora nu vor avea nici o raspundere sau obligatie de absolut orice natura pentru aceste alte pagini sau pentru orice informatie continuta in ele, dintre care nici una nu a fost verificata sau avizata Autor Necunoscut firma sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca ati accesat o Autor Necunoscut pagina, va puteti intoarce la aceasta Pomisorul tastand pe sageata backwards