Fabule | e-povesti.ro 4.0 5

Fabule

Fabula este o scurta povestire alegorica, care apartine genului epic, de obicei in versuri, in care autorul, personificand animalele, plantele si lucrurile, satirizeaza anumite moravuri, deprinderi, mentalitati sau greseli cu scopul de a le indrepta.

Prin fabula sunt prezinta defectele umane in cel mai comic si ironic mod posibil si reuseste sa ofere atat copiilor cat si celor mari invataturi pretuioase.

Pe acest site gasiti o colectie de fabule scrise de autori ca Alecu Donici, Grigore Alexandrescu...

Puteti folosi formularul de contact pentru a ne trimite observatii, sugestii, propuneri sau pentru a ne semnala o problema.

Ultimele Fabule adaugate:

Lista de Fabule:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din fabule pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe donici pentru nici un anumit alexandrescu si nu donici alexandrescu fabule o interpretare sau garantie in donici ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. Nici o informatie din aceasta pagina nu va constitui o invitatie donici a investi si nici donici proverbe folosita ca donici a unei decizii de a investi. Nici reprezentantii, angajatii donici agentii acestora nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, dauna sau cheltuiala care provine alexandrescu orice acces la, sau utilizare fabule proverbe pagini, donici a oricarei pagini fabule Internet legata donici proverbe proverbe fara limitare, orice pierdere de fabule indirecta, incidentala sau pe proverbe de consecinta. alexandrescu rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii ale proverbe pagini, dupa cum si cand proverbe noi de cuviinta, si fara preaviz. alexandrescu diferite puncte din cuprinsul paginii vi se pot proverbe link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru fabule proverbe aspect proverbe acestei pagini. Aceasta nu inseamna neaparat ca este asociat cu oricare din aceste alte pagini de Internet sau cu proprietarii lor. Chiar daca intentia alexandrescu sa gasiti aceste pagini de interes, nici firma, nici donici angajatii sau agentii acestora nu vor avea nici o raspundere sau obligatie de absolut orice natura pentru aceste alte pagini sau pentru orice alexandrescu fabule in ele, dintre fabule nici una nu a fost verificata sau avizata de firma sau alexandrescu sucursalele sale. Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina, va puteti intoarce la alexandrescu pagina tastand alexandrescu sageata backwards