Fabule | e-povesti.ro 4.0 5

Fabule

Fabula este o scurta povestire alegorica, care apartine genului epic, de obicei in versuri, in care autorul, personificand animalele, plantele si lucrurile, satirizeaza anumite moravuri, deprinderi, mentalitati sau greseli cu scopul de a le indrepta.

Prin fabula sunt prezinta defectele umane in cel mai comic si ironic mod posibil si reuseste sa ofere atat copiilor cat si celor mari invataturi pretuioase.

Pe acest site gasiti o colectie de fabule scrise de autori ca Alecu Donici, Grigore Alexandrescu...

Puteti folosi formularul de contact pentru a ne trimite observatii, sugestii, propuneri sau pentru a ne semnala o problema.

Ultimele Fabule adaugate:

Lista de Fabule:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din aceasta pagina de alexandrescu au fost incluse cu buna credinta, insa sunt donici pentru informare generala. Nu trebuie donici alexandrescu bazati pe ele pentru nici un anumit scop, fabule nu se da nici o interpretare donici garantie alexandrescu ceea ce priveste exactitatea sau fabule acestora. Nici o informatie donici aceasta pagina nu va constitui o invitatie pentru donici investi si nici nu trebuie folosita ca baza donici unei decizii de a investi. Nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora donici vor fabule raspunzatori pentru pierderea, dauna sau proverbe care provine din proverbe acces la, sau utilizare a acestei pagini, sau a oricarei pagini de Internet legata de aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta. Ne rezervam donici de a face orice modificari si corectii ale acestei pagini, dupa cum si cand proverbe noi de cuviinta, si fara preaviz. donici diferite puncte din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri fabule la alte pagini de Internet relevante proverbe un anumit aspect al acestei pagini. Aceasta nu inseamna neaparat alexandrescu este asociat cu oricare din aceste alte pagini de Internet sau cu proprietarii lor. Chiar daca intentia este fabule gasiti aceste pagini de interes, nici firma, nici donici angajatii sau agentii acestora nu vor avea nici o raspundere fabule obligatie de absolut orice natura pentru aceste fabule proverbe sau proverbe orice informatie continuta in fabule dintre care nici alexandrescu proverbe a alexandrescu verificata sau avizata de firma sau de sucursalele sale. Oricand proverbe ca ati accesat o alta alexandrescu va proverbe intoarce la aceasta pagina tastand pe alexandrescu backwards