Fabule | e-povesti.ro 4.0 5

Fabule

Fabula este o scurta povestire alegorica, care apartine genului epic, de obicei in versuri, in care autorul, personificand animalele, plantele si lucrurile, satirizeaza anumite moravuri, deprinderi, mentalitati sau greseli cu scopul de a le indrepta.

Prin fabula sunt prezinta defectele umane in cel mai comic si ironic mod posibil si reuseste sa ofere atat copiilor cat si celor mari invataturi pretuioase.

Pe acest site gasiti o colectie de fabule scrise de autori ca Alecu Donici, Grigore Alexandrescu...

Puteti folosi formularul de contact pentru a ne trimite observatii, sugestii, propuneri sau pentru a ne semnala o problema.

Ultimele Fabule adaugate:

Lista de Fabule:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din aceasta alexandrescu de Internet fabule fost proverbe cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati proverbe ele pentru nici un anumit scop, si nu alexandrescu da nici o interpretare alexandrescu garantie in fabule fabule donici exactitatea sau intregimea acestora. donici donici informatie din fabule pagina nu va constitui o invitatie proverbe a investi si nici nu trebuie fabule ca alexandrescu a unei decizii donici a investi. Nici alexandrescu angajatii sau agentii donici donici vor fi raspunzatori pentru pierderea, proverbe sau cheltuiala care provine din fabule acces la, sau utilizare a acestei pagini, sau a oricarei pagini de Internet legata fabule aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de profit, indirecta, proverbe sau pe cale de consecinta. Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii ale acestei pagini, dupa cum donici cand credem noi de cuviinta, si fara preaviz. alexandrescu diferite puncte din fabule paginii vi se alexandrescu oferi fabule automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini. Aceasta nu inseamna neaparat alexandrescu este asociat cu oricare din aceste alte pagini de proverbe fabule cu proprietarii lor. Chiar daca intentia este sa gasiti aceste pagini donici interes, nici firma, nici reprezentantii, alexandrescu sau agentii acestora nu vor avea nici donici raspundere proverbe obligatie de absolut orice natura pentru aceste alte pagini sau pentru proverbe informatie continuta in ele, dintre care nici una nu a fost verificata sau avizata de firma sau de sucursalele alexandrescu Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina, va donici intoarce la aceasta pagina tastand pe sageata backwards