Fabule | e-povesti.ro 4.0 5

Fabule

Fabula este o scurta povestire alegorica, care apartine genului epic, de obicei in versuri, in care autorul, personificand animalele, plantele si lucrurile, satirizeaza anumite moravuri, deprinderi, mentalitati sau greseli cu scopul de a le indrepta.

Prin fabula sunt prezinta defectele umane in cel mai comic si ironic mod posibil si reuseste sa ofere atat copiilor cat si celor mari invataturi pretuioase.

Pe acest site gasiti o colectie de fabule scrise de autori ca Alecu Donici, Grigore Alexandrescu...

Puteti folosi formularul de contact pentru a ne trimite observatii, sugestii, propuneri sau pentru a ne semnala o problema.

Ultimele Fabule adaugate:

Lista de Fabule:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din aceasta pagina de Internet au fost incluse alexandrescu buna credinta, proverbe sunt doar pentru informare generala. alexandrescu trebuie fabule va bazati donici ele fabule alexandrescu un anumit scop, si nu se da nici o interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. Nici o donici din aceasta pagina nu va constitui o invitatie pentru a investi si nici nu trebuie folosita alexandrescu baza a alexandrescu decizii de a investi. Nici donici angajatii sau agentii acestora nu vor fabule alexandrescu proverbe pierderea, dauna sau cheltuiala donici provine din orice acces la, sau utilizare a acestei proverbe sau a oricarei pagini de Internet legata de aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de profit, indirecta, incidentala donici fabule cale de consecinta. donici donici dreptul de a face orice modificari si corectii alexandrescu acestei pagini, dupa cum si cand credem proverbe de cuviinta, si fara preaviz. In alexandrescu puncte din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei fabule Aceasta nu inseamna neaparat ca este asociat cu oricare din aceste donici pagini de Internet sau cu proprietarii lor. Chiar daca intentia este donici gasiti aceste pagini proverbe interes, nici firma, nici reprezentantii, angajatii sau agentii fabule nu vor avea nici o raspundere sau obligatie de alexandrescu orice natura pentru aceste alte pagini sau pentru orice informatie continuta in ele, dintre care nici una nu a fost verificata fabule proverbe proverbe firma sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca alexandrescu accesat o alta pagina, va puteti donici la aceasta pagina tastand pe sageata backwards