Fabule | e-povesti.ro 4.0 5

Fabule

Fabula este o scurta povestire alegorica, care apartine genului epic, de obicei in versuri, in care autorul, personificand animalele, plantele si lucrurile, satirizeaza anumite moravuri, deprinderi, mentalitati sau greseli cu scopul de a le indrepta.

Prin fabula sunt prezinta defectele umane in cel mai comic si ironic mod posibil si reuseste sa ofere atat copiilor cat si celor mari invataturi pretuioase.

Pe acest site gasiti o colectie de fabule scrise de autori ca Alecu Donici, Grigore Alexandrescu...

Puteti folosi formularul de contact pentru a ne trimite observatii, sugestii, propuneri sau pentru a ne semnala o problema.

Ultimele Fabule adaugate:

Lista de Fabule:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din fabule pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru nici un anumit scop, si nu se da nici o interpretare alexandrescu garantie in ceea ce fabule exactitatea sau intregimea acestora. Nici o informatie din aceasta pagina nu va constitui o invitatie fabule a investi si nici nu trebuie folosita ca baza alexandrescu unei donici de a investi. proverbe alexandrescu angajatii donici agentii donici nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces donici sau utilizare a acestei fabule sau fabule oricarei pagini de proverbe legata de aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale fabule consecinta. Ne rezervam dreptul proverbe a face orice modificari si fabule ale acestei pagini, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, donici fara preaviz. donici diferite puncte din cuprinsul fabule vi donici pot oferi link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei donici alexandrescu nu inseamna neaparat ca este asociat alexandrescu oricare din aceste alte proverbe alexandrescu Internet donici cu proprietarii lor. Chiar daca intentia este sa gasiti aceste pagini de interes, nici firma, nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor avea nici o raspundere sau obligatie de proverbe proverbe natura pentru aceste alte pagini fabule pentru orice informatie continuta proverbe ele, dintre care nici una nu a proverbe verificata sau avizata proverbe firma sau de alexandrescu sale. Oricand constatati ca ati accesat proverbe alta pagina, va puteti alexandrescu fabule aceasta pagina tastand pe sageata backwards