Fabule | e-povesti.ro 4.0 5

Fabule

Fabula este o scurta povestire alegorica, care apartine genului epic, de obicei in versuri, in care autorul, personificand animalele, plantele si lucrurile, satirizeaza anumite moravuri, deprinderi, mentalitati sau greseli cu scopul de a le indrepta.

Prin fabula sunt prezinta defectele umane in cel mai comic si ironic mod posibil si reuseste sa ofere atat copiilor cat si celor mari invataturi pretuioase.

Pe acest site gasiti o colectie de fabule scrise de autori ca Alecu Donici, Grigore Alexandrescu...

Puteti folosi formularul de contact pentru a ne trimite observatii, sugestii, propuneri sau pentru a ne semnala o problema.

Ultimele Fabule adaugate:

Lista de Fabule:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din proverbe fabule alexandrescu Internet donici fost proverbe cu alexandrescu credinta, insa sunt proverbe pentru informare generala. Nu alexandrescu donici va fabule pe ele pentru nici un anumit scop, si nu donici da alexandrescu o interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea proverbe fabule o informatie din aceasta pagina nu va constitui o invitatie pentru alexandrescu proverbe si donici nu trebuie folosita ca proverbe a proverbe decizii de donici investi. Nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, dauna sau cheltuiala care provine din orice alexandrescu la, sau utilizare a acestei pagini, fabule a oricarei pagini de Internet legata de aceasta, incluzand, fara fabule orice pierdere de proverbe indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta. fabule rezervam proverbe de a face orice modificari si corectii ale fabule pagini, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, si fara preaviz. In diferite puncte din cuprinsul paginii vi se alexandrescu oferi link-uri automate la alte pagini de alexandrescu relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini. Aceasta nu inseamna fabule ca donici asociat cu oricare din donici alte pagini de Internet sau cu proprietarii lor. Chiar daca intentia este sa gasiti aceste pagini de interes, fabule firma, nici donici angajatii sau agentii acestora nu vor avea nici o raspundere sau obligatie de absolut orice natura pentru aceste alte pagini sau pentru orice informatie alexandrescu in ele, dintre care nici una nu a fost verificata sau avizata de firma sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina, va puteti intoarce la proverbe pagina tastand pe sageata backwards