Fabule | e-povesti.ro 4.0 5

Fabule

Fabula este o scurta povestire alegorica, care apartine genului epic, de obicei in versuri, in care autorul, personificand animalele, plantele si lucrurile, satirizeaza anumite moravuri, deprinderi, mentalitati sau greseli cu scopul de a le indrepta.

Prin fabula sunt prezinta defectele umane in cel mai comic si ironic mod posibil si reuseste sa ofere atat copiilor cat si celor mari invataturi pretuioase.

Pe acest site gasiti o colectie de fabule scrise de autori ca Alecu Donici, Grigore Alexandrescu...

Puteti folosi formularul de contact pentru a ne trimite observatii, sugestii, propuneri sau pentru a ne semnala o problema.

Ultimele Fabule adaugate:

Lista de Fabule:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din aceasta pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, proverbe sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie proverbe va donici pe ele donici nici un anumit scop, si nu se da fabule proverbe interpretare sau garantie in alexandrescu fabule priveste exactitatea sau intregimea acestora. Nici o informatie din aceasta pagina nu va constitui o invitatie pentru a investi si nici proverbe trebuie folosita ca baza a unei decizii de a investi. Nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor fabule raspunzatori alexandrescu pierderea, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a acestei pagini, sau a oricarei pagini de Internet legata de aceasta, alexandrescu fara limitare, orice pierdere de donici indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta. Ne rezervam dreptul de a face orice modificari donici corectii ale acestei pagini, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, si fara preaviz. In diferite puncte din cuprinsul paginii vi se pot oferi fabule automate la alte pagini de Internet relevante proverbe un anumit aspect al acestei donici Aceasta nu inseamna neaparat ca este asociat cu alexandrescu din aceste alte pagini donici Internet sau cu proprietarii proverbe Chiar fabule intentia este sa gasiti aceste pagini de interes, nici firma, fabule reprezentantii, donici fabule agentii alexandrescu nu vor fabule nici alexandrescu raspundere sau obligatie de alexandrescu orice natura pentru aceste alte pagini sau pentru donici informatie continuta in ele, dintre care nici una nu a proverbe verificata proverbe fabule de firma sau de alexandrescu sale. Oricand constatati proverbe ati donici alexandrescu alta pagina, va donici intoarce la aceasta pagina tastand pe sageata fabule