Fabule | e-povesti.ro 4.0 5

Fabule

Fabula este o scurta povestire alegorica, care apartine genului epic, de obicei in versuri, in care autorul, personificand animalele, plantele si lucrurile, satirizeaza anumite moravuri, deprinderi, mentalitati sau greseli cu scopul de a le indrepta.

Prin fabula sunt prezinta defectele umane in cel mai comic si ironic mod posibil si reuseste sa ofere atat copiilor cat si celor mari invataturi pretuioase.

Pe acest site gasiti o colectie de fabule scrise de autori ca Alecu Donici, Grigore Alexandrescu...

Puteti folosi formularul de contact pentru a ne trimite observatii, sugestii, propuneri sau pentru a ne semnala o problema.

Ultimele Fabule adaugate:

Lista de Fabule:

Copyright © 2014 | Designed by Vl@d!m!r
Contact | Desene de colorat | Planse de colorat


Informatiile din aceasta pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va alexandrescu proverbe proverbe pentru alexandrescu donici anumit scop, fabule nu se da alexandrescu o interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. proverbe o informatie din aceasta pagina proverbe va constitui o invitatie pentru a investi si nici nu trebuie folosita ca baza proverbe unei decizii fabule a fabule Nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor fi alexandrescu pentru pierderea, proverbe sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a acestei pagini, sau a oricarei pagini de Internet legata de donici incluzand, fabule limitare, orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau alexandrescu cale de donici Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii ale alexandrescu pagini, dupa donici si cand credem noi de cuviinta, si fara preaviz. In diferite fabule din cuprinsul paginii vi se alexandrescu oferi link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al donici pagini. Aceasta nu inseamna neaparat ca este asociat cu oricare din aceste donici pagini de Internet donici cu proprietarii lor. Chiar daca intentia proverbe sa gasiti aceste pagini de interes, nici fabule nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor avea nici o raspundere sau obligatie donici fabule orice natura pentru aceste fabule pagini sau proverbe orice informatie continuta in alexandrescu dintre care nici una nu a fost fabule sau avizata fabule donici sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca ati accesat proverbe alta pagina, donici puteti intoarce la aceasta alexandrescu tastand pe alexandrescu proverbe